The Dubrovnik Public Library has been an essential provider of educational programs, workshops  and resources. From Croatian language and English classes and technology training to storytimes, STEAM workshops and longlife learning we give the tools for success.


30

March 2022

6

April 2022
Počinje: 06.04. / 5:00 PM Završava: 06.04. / 6:00 PM

Druga interaktivna pričaonica za Ukrajince

Odjel za djecu i mlade Dubrovačkih knjižnica organizira ciklus pričaonica za izbjeglice iz Ukrajine.  Program  će  voditi magistra ukrajinskog jezika i književnosti Marinka Ulaga u suradnji s Ivanom Puharić, također magistrom ukrajinskog jezika.  Druga pričaonica će se održati u srijedu, 6. travnja s početkom u 17:00 u prizemlju Narodne knjižnice Grad, a namijenjena je djeci od 6 do 10 godina.  Polaznici  će imati priliku naučiti pozdrave i boje na hrvatskom jeziku. Cilj je najmlađima olakšati integraciju u novo društvo pomoću interaktivnih pričaonica. 

U istom terminu će Ivana Puharić održati sat razgovornog hrvatskog jezika za odrasle. Susreti će se organizirati u dogovoru s polaznicima.

S obzirom na ograničen broj polaznika, svi zainteresirani mogu se javiti putem e-pošte na djecji@dkd.hr ili na Messenger Odjela za djecu i mlade. 

Objavljeno: 3/30/2022