The Dubrovnik Public Library has been an essential provider of educational programs, workshops  and resources. From Croatian language and English classes and technology training to storytimes, STEAM workshops and longlife learning we give the tools for success.


11

December 2023
OGRANAK CAVTAT Radionica božićnih ukrasa od papira s Jelenom Feregjom

14

December 2023
Počinje: 14.12. / 6:00 PM Završava: 14.12. / 7:00 PM

OGRANAK CAVTAT Radionica božićnih ukrasa od papira s Jelenom Feregjom

Osluškujući želje naših korisnika, došli smo do zaključka da nam treba radionica za odrasle!

Stoga vam najavljujemo upravo to – radionicu za odrasle u našem Ogranku Cavtat koja će se održati u četvrtak, 14. prosinca, u 18 sati. Radionicu će voditi Jelena Feregja koja stoji iza brenda Figura.jelena

Za nju ste vjerojatno već čuli – kreativna i ambiciozna mlada poduzetnica, no prije svega topla i predivna osoba spremna podučiti vas novim vještinama! Jelena je poznata po svojim drvenim jaslicama, o Uskrsu prekrasnim drvenim pisanicama, ali i personaliziranim drvenim društvenim igrama. No, Jelena umije izrađivati i prekrasne božićne ukrase od papira koji odišu nekim drugim, sporijim i skladnijim vremenima.

Pridružite nam se na radionici i neka vaš ovogodišnji bor krase ovo ukrasi posebnog šarma koje ste izradili sami! Za sudjelovanje na radionici potrebno se prijaviti na mail adresu cavtat@dkd.hr zbog ograničenog broja sudionika.

Objavljeno: 12/11/2023