The Dubrovnik Public Library has been an essential provider of educational programs, workshops  and resources. From Croatian language and English classes and technology training to storytimes, STEAM workshops and longlife learning we give the tools for success.


12

December 2023
RADIONICA ZA SEDMAŠE Emocionalno opismenjavanje (tema – anksioznost, nesigurnost, izoliranost)

14

December 2023
Počinje: 14.12. / 4:30 PM Završava: 14.12. / 6:00 PM

RADIONICA ZA SEDMAŠE Emocionalno opismenjavanje (tema – anksioznost, nesigurnost, izoliranost)

Treća, od osam radionica za učenike 7. razreda osnovnih škola na temu „Emocionalno opismenjavanje djece i mladih“, održat će se u četvrtak, 14. prosinca 2023., s početkom u 16:30 sati u prizemlju Narodne knjižnice Grad, tema je ''anksioznost – nesigurnost – izoliranost“.

Odjel za djecu i mlade Dubrovačkih knjižnica organizira treći ciklus besplatnih radionica za učenike 7. razreda osnovnih škola na temu „Emocionalno opismenjavanje djece i mladih“ - poticanje pozitivnog razvoja djece i mladih te razvoja njihovih emocionalnih vještina. Radionice će se održavati u prostorijama Dubrovačkih knjižnica (Narodna knjižnica Grad, Od Puča 6) jednom mjesečno.

Radionice provodi Kristina Rožić, magistra znanosti za organizacijsko ponašanje, sa specijalizacijama na području treninga i razvoja, upravljanja promjenom i ljudskim potencijalima, ispred IN MEDIAS RES, obrta za savjetovanje u vezi s poslovanjem i ostalim upravljanjem.

Broj sudionika na radionicama je ograničen pa se mole svi zainteresirani za sudjelovanje da se prijave putem e-pošte: djecji@dkd.hr ili na Messenger Odjela za djecu i mlade.

 

Objavljeno: 12/12/2023