Izbornik

OGRANAK MOKOŠICA

Ogranak Mokošica Narodne knjižnice Grad Dubrovačkih knjižnica najmlađi je Ogranak otvoren 28. travnja 2009. godine u novouređenom prostoru u naselju Mokošica. Ujedno je i prvi kulturni sadržaj ovog dijela grada. Uz knjižnu građu, Ogranak Mokošica ima i dječji kutak s literaturom za djecu i roditelje, igračke i građu na drugim medijima (CD-ovi, DVD-ovi), čitaonicu dnevnog tiska, tri računala s internetskom vezom za korisnike kao i priručnu zbirku enciklopedija i rječnika u tiskanom obliku i na CD-ovima. Godine 2019. proširen je na površinu od 60-ak četvornih metara gdje je smješten novi knjižni fond koji služi kao multimedijalni prostor. Fond Ogranka broji preko 15 400 svezaka građe.

RADNO VRIJEME >

020/453-570
Bartola Kašića 8, 20236 Mokošica
Diana  Perić,
Diana Perić, knjižničar
Adem  Gušić,
Adem Gušić, knjiž. suradnik

PROGRAMI

15

listopad 2021

Karmen Kmetović Prkačin objasnila publici sve o rekonektivnom iscjeljivanju i rekonekciji

15

listopad 2021

U organizaciji Dubrovačkih knjižnica, 14. listopada u Ogranku Mokošica, održalo se predavanje psihoterapeutkinje i spisateljice Karmen Kmetović Prkačin na temu ”Rekonektivno iscjeljivanje i rekonekcija”.

Certificirana praktičarka rekonektivnog iscjeljivanja i rekonekcije te članica Međunarodnog stručnog tima za rekonekciju, Kmetović Prkačin, po prvi put je u Dubrovniku održala predavanje o ovoj  'novoj i posebnoj metodi' koja, kako je naglasila predavačica, 'nudi jedan drukčiji pristup zdravlju'.

Najlakše ga je opisati kao interakciju s informativnim frekvencijskim opsegom koji harmonično utječe na tijelo i um. Prakticira se u cijelom svijetu, na svim kontinentima i zapravo iz temelja mijenja pristup razumijevanja koncepta energetskog iscjeljivanja.

Harmoničan utjecaj na srčane i moždane valove, povećanje razine kisika u krvi, revitalizacija tijela, povećanje energetskog potencijala, smirenje živčanog sustava te ubrzanje metabolizma i imuniteta, samo su neke od dobrobiti rekonektivnog iscjeljivanja.

- Frekvencije ‘Rekonektivnog iscjeljivanja’ vraćaju u balans osobe na njihovoj metalnoj, emotivnoj, fizičkoj i duhovnoj razini. Koliko su ove frekvencije čudesne može se pročitati u knjizi uspješnog kiropraktičara dr. Erica Pearla, ‘’Iscijeli sebe, iscijeli druge’’ – naglasila je autorica predavanja.